Deel uw leergierigheid met anderen!


Kom naar onze open opleidingen!


Open opleidingen

Alle open opleidingen kunnen ook in uw bedrijf georganiseerd, zodra een paar mensen gemeenschappelijke interesses hebben

Zin om aan te sluiten bij onze open sessie(s)?

Volg ons aanbod, wij breiden regelmatig uit in functie van de vraag van de bedrijven!

Klik hieronder op home en ontdek welke thema reeds beschikbaar zijn!
Op zoek naar meer? Vraag onze volledige brochure aan


In de voorbije 25 jaar hebben wij honderden thema ontwikkeld als inhouse training en dit op specifieke vraag van de klant. Zowel het aantal als het aanbod is hierin te uitgebreid om via de website te vermelden. Vindt u dat een specifiek thema ook dient opgenomen te worden in open aanbod, deel het ons mee. Hoe meer bedrijven hun nood aan open aanbod uitdrukken, hoe meer wij kunnen ingaan op deze gezamenlijke behoeften en een open inschrijvingsplatform creëren.

Mogelijks staan er bijkomende nieuwe thema reeds op de website waarvoor nog geen data beschikbaar zijn. Laat het ons weten bij interesse, zo kunnen wij versneld een aanbod organiseren.

Vraag

Niet gevonden wat u zocht?

Dit is beslist mogelijk!  De opleidingswereld staat nooit stil!  Wekelijks ontwikkelen wij nieuwe thema volgens trends, innovaties en bedrijfsprofilering! Deze honderden nieuwe thema en puzzelstukken, kunnen ook een inspiratiebron zijn voor uw bedrijf.
We bouwen steeds verder en passen permanent aan conform de groei-wensen van uw mensen.
Bespreek uw perspectieven met ons en we helpen u bij de selectie en keuze van de juiste opleiding of leervorm.

Wilt u een interne opleidingsacademie oprichten voor uw bedrijf!  Roep onze hulp en expertise hiervoor in.  Veel bedrijven voor u, maakten hiervan reeds gebruik.  Ook u kan op onze steun hiervoor rekenen!
Wij groeien enthousiast mee met uw bedrijf, uw medewerkers en luisteren naar de noden van uw klanten!

Mail naar info@in2learning.be.

Contacteer ons